Accesorii pentru fotografierea prin telecomanda

Accesorii pentru fotografierea prin telecomanda

Accesorii pentru fotografierea prin telecomanda
Cateodata, pur si simplu nu este practic sa tii telefonul in mana, atunci cand vrei sa faci o poza memorabila. Poate pentru ca vrei sa prinzi selfie-ul acela perfect sau poate vrei sa fotografiezi un peisaj minunat din natura, in care sa apari si tu.

Daca vrei sa gasesti accesorii telefoane de calitate, intra pe website-ul MagazinGsm.ro !

In timp ce smartphone-urile sunt folosite de multe ori pe post de telecomenzi pentru alte camere, exista de asemenea si alte optiuni disponibile, pentru declansarea camerelor de pe smartphone. Daca dimpotriva esti adeptul unui selfie stick, cel putin asigura-te ca ai cumparat unul bun.

divisima.com

De exemplu, XSories Me-Shot-Deluxe este un accesoriu ce combina un stick care se poate extinde la 93 de cm (37 inch) cu un holder si un HSmart Remote 2.0 (o telecomanda). Acest pachet de accesorii permite operarea in modul hands-free prin bluetooth, existand compatibilitate cu telefoanele ce ruleaza Android 2.3.6 (sau mai nou) sau Apple iOS 5.0 (sau mai nou).

XSories Me-Shot-Deluxe costa 50 de dolari si poate fi gasit la marii retaileri dar si la magazine mai mici, pe internet.
Muku’s Shuttr este o telecomanda wireless pe tehnologie Bluetooth ce functioneaza cu telefoane Android (vei avea nevoie sa cauti pe site-ul producatorului, lista de compatibilitate intre device-uri).

Aceasta telecomanda permite operarea shutter-ului camerei, ceea ce inseamna ca nu vei avea nevoie sa instalezi o alta aplicatie speciala pentru acest lucru. Telecomanda poate fi folosita pe o distanta de pana la 9 sau 10m.

Este de asemenea foarte folositoare daca vrei sa faci poze cu selfie-stick-ul, iar acesta este prea lung. Telecomanda costa 40 de dolari.

libris.ro

Luminile.

Daca ai incercat vreodata sa-ti folosesti camera de pe smartphone in conditii optime, probabil ca ai observat ca fotografiile executate in coditii de luminozitate slaba, nu au tocmai aceeasi calitate (luminozitate, contrast, detaliu) si mai mult decat atat, este prezent si un zgomot de imagine (image noise) destul de neplacut.

Acest lucru este din cauza marimilor in general mici ale senzorilor de pe camerele foto ale smartphone-urilor si/sau lipsa unui flash cu adevarat bun, care sa vina in ajutor, in astfel de situatii.

Pentru cazul din urma, exista mai multe accesorii pe care le poti folosi, ce promit o iluminare smartphone-friendly, de cea mai buna calitate. Acest tip de “lumini de buzunar” sunt fie de baza (cu lumini led) fie modele high-end cu telecomanda, ce se pot sincroniza cu smartphone-ul si au si alte capabilitati in plus fata de cea de iluminare.

Un exemplu de lumina este Photojojo Pocket Spotlight, o lumina de buzunar care functioneaza cu baterii si dispune de 32 de led-uri. Aceasta vine serios in ajutorul oricarei camere de smartphone, fiind mult mai puternica decat led-ul incorporat.

Fotografiile vor iesi mai luminoase, fara zgomot de imagine si cu mai mult detaliu. Lumina constanta este mult mai buna decat un flash si se poate atasa socket-ului de headphone al unui telefon sau poate fi folosita separat, prin portul usb. Pretul unui astfel de device porneste de la 30 de dolari.

Share Button

Leave a Comment