10 motive pentru care firmele de taxi au nevoie de o aplicatie mobile

10 motive pentru care firmele de taxi au nevoie de o aplicatie mobile

10 motive pentru care firmele de taxi au nevoie de o aplicatie mobile

libris.ro

Dispozitivele inteligente reprezinta in prezent cea mai mare oportunitate pentru afaceri. Produsele IT dezvoltate special pentru a conecta lumea virtuala si cea fizica ofera firmelor sansa de a extinde interactiunea cu clientii.

Afaceri din domenii complexe se bazeaza din ce in ce mai mult pe aplicatii performante pentru a crea valoare continua si evolutiva pentru utilizatori.

Industria de taximetrie reprezinta unul dintre cele mai dezvoltabile domenii. Clientii au nevoie permanenta de transport privat, insa isi doresc servicii de calitate la care sa aiba acces cu usurinta.

divisima.com

Administrati o companie de taximetrie si nu cunoasteti inca avantajele utilizarii unui soft taxi profesional? Va vom prezenta in cele ce urmeaza beneficiile principale ale unei aplicatii mobile.

Daca credeti ca astfel de produse digitale sunt destinate exclusiv brandurilor mari, va inselati. Din ce in ce mai multe firme mici si mijlocii urmeaza tendinta mobila, intelegand ca o strategie eficienta implica mai mult decat un simplu website de prezentare. Micii intreprinzatori, de asemenea, opteaza pentru o aplicatie mobila personalizata pentru a-si duce marketingul la urmatorul nivel.

Companiile care isi doresc sa obtina beneficii cu ajutorul unei platforme mobile nu trebuie sa se indoiasca de inovarea actuala. O aplicatie este cea mai buna modalitate de a ajunge la publicul tinta. Iata cateva motive:

  1. Vizibilitate permanenta pentru clienti. Majoritatea oamenilor utilizeaza tot timpul dispozitivele inteligente si acceseaza o multime de aplicatii. Fiind prezenta pe piata online, marca voastra va fi vizibila si usor de memorat si de catre utilizatorii care sunt in cautarea altui produs.
  2. Crearea unui canal direct de marketing. Toate informatiile pe care doriti sa le comunicati clientilor, inclusiv promotii si oferte speciale, pot fi transmise prin notificari push sau SMS.
  3. Oferiti clientilor valoare. Aveti posibilitatea de a oferi clientilor recompense sau puncte de loialitate prin intermediul aplicatiei mobile. Evidentiati si promovati cele mai valoroase aspecte ale produsului sau serviciilor si mariti eficacitatea acestora cu optiuni si caracteristici personalizate.
  4. Construiti un brand usor de recunoscut. Un soft taxi personalizat poate contribui foarte mult la constientizarea marcii. Imaginea companiei este esentiala pentru succesul afacerii. Fara o aplicatie mobila sau alte capabilitati tehnice, brand-ul ar putea sa para invechit sau eliminat din tendintele moderne.
  5. Diferentiati-va de competitie. Aplicatiile mobile sunt inca rare pentru multe firme de taxi, asa ca puteti face un salt mare inaintea concurentilor directi.
  6. Cultivati loialitatea clientilor. Cel mai important motiv pentru care ar trebui sa va ganditi sa construiti o aplicatie mobila este loialitatea clientilor. Aceasta este o modalitate buna de a ramane aproape de clienti si de a va adapta nevoilor lor.
  7. Pregatiti-va pentru viitor. Tehnologia mobila avanseaza rapid, iar in viitor dispozitivele inteligente se vor dezvolta mult mai mult, fiind utilizate intens de generatiile tinere. A avea o aplicatie mobila acum, va pregateste pentru viitoarele imbunatatiri si tehnologii care vor fi construite.
  8. Accelerati inovarea produselor. Dataorita modului in care sunt utilizate, aplicatiile mobile deschid noi dimensiuni si oportunitati de afaceri. Posibilitatea de a folosi tehnologia pentru a realiza anumite sarcini de lucru rezolva rapid problemele clientilor si deschide calea catre noi produse si servicii.
  9. Cresteti gradul de implicare al clientilor. Nivelul de angajare al aplicatiilor mobile este de cateva ori mai mare decat cel al site-urilor web obisnuite. Puteti beneficia de aceasta oportunitate cu o aplicatie mobila inteligent dezvoltata.
  10. Obtineti informatii personale despre clienti. Unul dintre cele mai mari beneficii ale aplicatiilor mobile este volumul de date despre clienti. Pot fi identificate informatii demografice, regiunile cele mai profitabile sau performanta generala a produselor si serviciilor. Acestea pot fi utilizate pentru planificarea strategiei si identificarea unor noi oportunitati de afaceri.

O aplicatie mobila va fi o componenta standard a oricarei afaceri in viitor. Alegerea pe care o faceti acum reprezinta un punct de reper in dezvoltarea si evolutia permanenta a afacerii.

 

 

Share Button

Leave a Comment