10 lucruri despre originea inelului de logodna

10 lucruri despre originea inelului de logodna

RoyalDiamante.ro iti ofera o gama vasta de inele de logodna din mai multe materiale pretioase cu insertii elegante, din care poti alege inelul perfect pentru logodnica ta. Sunt multe persoane care stiu cand vor sa ofere un inel de logodna de unde sa il cumpere dar sunt foarte putini care stiu istoria acestor inele.

In primul rand iti recomandam ca atunci cand cauti inele de logodna sa verifici mai multe magazine online, cum este si cel din linkurile anterioare, si sa analizezi toate modelele de inele pe care le vezi pentru ca alegerea finala sa iti impresioneze iubita.

Obiceiul de a darui inele de logodna a inceput inca din perioada Egiptului Antic. Aceste inele erau purtate pe degetul cu numarul patru de la mana stanga pentru ca vechii egipteni considerau ca in acest deget exista si o vena care ajunge direct la inima.

Sunt putine persoane care stiu faptul ca in trecut se ofereau inele de logodna ca un semn pentru uniunea financiara a doua persoane, sau, mai exact, a doua familii. Barbatii dadeau inele femilor ca un semn ca isi permiteau sa le intretina material. De asemenea inelul era oferit alaturi de mai multe monede de aur care aveau ca scop consolidarea acestei dovezi de bunastare.

Conform traditiei barbatii ar trebui sa ofere pentru inelul de logodna venitul lor pe trei luni maxim. In perioada moderna cercetatorii au inceput sa sugereze ca barbatii ar trebui sa dea pe inel aproximativ salariul pe trei saptamani.

Conform studiilor realizate se pare ca un barbat cauta inelul perfect timp de una si pana la trei luni.

Se pare ca in luna decembrie sunt cumparate cele mai multe inele de logodna iar 15% dintre cupluri se logodesc iarna in timpul sarbatorilor.

Printre cele mai cumparate modele de inele de logodna se numara cel care are diamant rotund fiind urmat indeaproape de inelele cu taietura patrata numit si princess cut. Aurul si platina reprezinta unele dintre cele mai populare metale pentru inelele acestea.

Cuplurile din prezent aleg ca amandoi partenerii sa poarte un inel de logodna. Aproximativ 60 de procente din numarul total de mirese se implica activ pentru alegerea unui model de inel de logodna si chiar 3 procente dintre viitoarele mirese isi aleg singure acest inel.

Inelul si verigheta pot sa fie cumparate si la set si astfel de asiguri ca vor putea fi purtate impreuna.

Paris Hilton a primit se pare cel mai scump inel care a fost oferit vreodata pentru logodna. Fiind oferit de fostul sau partener care se numea in mod straniu tot Paris acest inel a costat aproximativ 4.7 miloane de dolari. Acest inel avea un diamant in valoare de 24 de carate si era de culoare galbena.

divisima.com

Studiile recente arata ca 28% din femei refuza cererile in casatorie atunci cand inelul de logodna nu le place deci ar trebui sa tii cont si de acest aspect in momentul in care alegi inelul. Suntem convinsi ca nu iti doresti sa fii refuzat de iubita ta.

Share Button

Leave a Comment