Tipuri de huse pentru telefon

Tipuri de huse pentru telefon

In aceasta perioada am ajuns sa fim dependenti de telefoanele mobile inteligente, astfel ca de la cei mici si pana la cei mari, fiecare detinem un astfel de dispozitiv.

Indiferent de faptul ca detinem un telefon foarte performant sau unul mai putin performant, fiecare trebuie sa avem grija de telefonul nostru si sa il protejam cat mai bine astfel ca avem nevoie de anumite accesorii de protectie pentru telefoane.

Un accesoriu care face parte din categoria celor care protejeaza telefoanele este husa. Aceasta iti va proteja telefonul in totalitate, atat ecranul cat si partea din spate care cuprinde capacul si bateria dispozitivului, dar si partile laterale.

divisima.com

Tipuri de huse sunt mai multe, iar materialele din care acestea sunt fabricate sunt si mai multe, insa tu trebuie sa iti alegi o husa care se potriveste modelului tau de telelefon. In cazul in care detii un telefon Sony, fireste ca iti vei indrepta atentia spre un model din gama de huse Sony.

Si daca tot am spus ca sunt mai multe tipuri de huse, in continuare ti le voi prezenta pe fiecare in parte:

Carcasa

Cu siguranta unul din cele mai intalnite tipuri de huse este acela care se monteaza peste carcasa telefonului, si care ofera un strat de protectie dispozitivului in caz de impact.

Acest tip de husa iti va proteja telefonul de zgarieturi, atat partile laterale cat si partea din spate a dispozitivului, insa nu va proteja ecranul acestuia, motiv pentru care cei care opteaza pentru o astfel de husa, isi echipeaza telefonul si cu un geam de protectie al ecranului

Flip Cover

Aceste huse de tip Flip Cover ofera protectie intregului telefon, insa cresc grosimea dispozitivului cu cativa milimetri.

Acest tip de huse au un avantaj mare datorita faptului ca pe suprafata lor au o mica portiune transparenta care ne lasa sa vedem de exemplu cat este ceasul, sau putem vedea numele persoanei care ne apeleaza fara a mai deschide coperta carcasei.

Bumper

Acest tip de carcase Bumper este ideal pentru cei care vor sa pastreze cat mai nealterat aspectul telefonului, pentru ca acopera doar partile laterale ale acestuia.

Acest tip de huse au in mod normal marginile putin ridicate fata de nivelul ecranului, insa iti pot permite sa plasezi telefonul cu fata in jos iar telefonul sa nu intre in contact cu suprafata respectiva.

Pouch

Aceste modele sunt ideale datorita faptului ca ofera protectie totala telefonului. Dispozitivul are atat ecranul cat si partea din spate si lateralele protejate pentru ca se afla in interiorul acestei huse, insa un mare dezavantaj al acestora este faptul ca trebuie scos telefonul din husa la fiecare apel.

Banderola

Cu siguranta aceste huse sunt ideale pentru cei care vor sa aiba telefonul cu ei la sala de sport sau  pentru cei care alearga in parc, pentru ca se pot pune pe brat si pot sa protejeze telefonul atat de transpiratie cat si de zgarieturi.

Husele universale

Aceste huse sunt ideale pentru cei care vor sa isi protejeze telefonul insa nu vor sa cheltuiasca foarte multi bani pentru achizitia unui accesoriu de acest gen. Husele universale au avantajul ca sunt destul de ieftine in comparatie cu celelalte tipuri de huse amintite anterior.

Husele personalizate

Acest tip de huse este preferat in mare parte de adolescenti si de catre domnisoarele care vor sa iasa in evidenta. De obicei husele personalizate au inscriptionat un anumit text, un anumit desen sau o poza.

libris.ro

Share Button

Leave a Comment