Picnicul romantic- 3 idei pentru tine

Picnicul romantic- 3 idei pentru tine

Picnicul romantic- 3 idei pentru tine

divisima.com

Indiferent de zi, ora, luna sau daca ai de gand sa planifici un picnic pe malul marii la apus, in parc, in mijlocul orasului, sau retrasi intr-un loc linistit, la padure, pentru un picnic romantic nu este suficient sa combini 2 idei de alimente, sa iei un cearceaf uzat si sa le indesi intr-un cos, omul iubit de langa tine, merita sa faceti un efort mai mare pentru a fi totul perfect. In continuarea articolului, vor fi enumerate 3 idei simple pe care, daca va veti decide sa le urmati, puteti obtine cu usurinta un picnic romantic perfect.

1.    Nu uitati ca baza cea mai importanta a unui picnic reusit este atmosfera.

Chiar daca un picnic se poate face oriunde va simtiti cel mai bine, fie ca sunteti in parc si doriti sa vizionati un film romantic in aer liber, va aflati pe plaja, la mare, sau chiar intr-o poienita, dintr-o padure apropiata sau chiar pe malul unui lac, vremea poate fi schimbatoare, ploaia poate aparea oricand si cu siguranta, planurile ar fi stricate si picnicul romantic ar esua.

libris.ro

Pentru a evita ca acest lucru sa se intample, puteti achizitiona un pavilion gradina,  ce poate fi nu mai mare de 2 pe 2 metri, cu sau fara pereti, pentru a va putea proteja de eventuaele intemperii ce va pot strica momentul romantic.

2.    Acorda atentie detaliilor.

Asa cum, cu siguranta, nu ati purta  la o intalnire, cele mai uzate sau nereprezentative haine, nici la un picnic nu ar trebui sa alegeti farfurii care sa nu fie din acelasi set, cani si tacamuri complet diferite si servetele mototolite, toate completate de un cearceaf vechi si eventual decolorat si inestetic.

Alegeti cele mai bune seturi de pahare, completati ansamblul cu un set de farfurii si unul de tacamuri elegante, toate impachetate frumos intr-o patura moale si confortabila, astfel interesul acordat detaliilor va cantari extrem de mult in ochii celui drag caruia ii dedici picnicul

3.    Da o nota personala mediului inconjurator.

Ganditi-va la florile preferate ale iubitei voastre si alegeti dintr-o florarie cele mai frumoase  exemplare din acele flori, formati mai multe buchetele pe care sa le puteti pune de jur imprejur, tinute in apa, in vaze pliabile de plastic, astfel veti reusi sa va surprindeti jumatatea, apreciind efortul si fiind impresionata de cat de bine ii cunoasteti gusturile. Va puteti folosi pentru a va impresiona iubita si de alte mici cadouri la fel de reprezentative, ascunse fie in cosul de picnic fie printre alimente, sub dopul termosului, printre pachetele de biscuti, etc.

Binteinteles, vinul si sampania pot fi bauturile perfecte pentru acesta ocazie si niciun picnic romatic nu ar fi complet fara ele, dar asta depinde de gusturile fiecaruia, de mancarea aleasa si binteinteles de faptul ca, unii dintre voi, puteti fi soferi, iar acest lucru in mod evident va impiedica sa savurati aceste bauturi, fiind insa disponibile multe altele care pot face o impresie la fel de buna, fara a contine alcool.

Nu uitati ca atat mancarea cat si bautura este  mai mult decat necesar sa fie tinute in conditii bune, la rece, pentru a completa perfect intregul tablou romantic pe care l-ati creat, fara a pune probleme.

Alegeti cu grija alimentele, acordati atentie detaliilor si faceti totul cu iubire, astfel incat sa fie imposibil sa nu reusiti sa creati un picnic romantic perfect.

Share Button

Leave a Comment