De unde sa cumperi cele mai bune usi industriale?

De unde sa cumperi cele mai bune usi industriale?

divisima.com

De unde sa cumperi cele mai bune usi industriale?
Cele mai bune usi induistriale si numeroase modele de usi iti sunt puse la dispozitie acum de Gunther-Tore Romania printr-o oferta diversificata si care iti va oferi multe posibilitati de alegere.

Acestea sunt mereu potrivite pentru orice afacere ai avea si le poti adapta oricarui scop doresti. Acum nu mai e vorba doar de inchiderea accesului la unele cladiri cu ajutorul unor sistem de usi si porti industriale.

Cerintele pe aceasta piata au crescut mult si necesita mai multe calitati ale acestor sisteme inovatoare de usi si porti industriale. Ele trebuie sa intruneasca mai multe calitati prin care sa asiguri tot ceea ce este necesar intr-o afacere si sa iti asiguri siguranta spatiului tau in orice conditii. Poti beneficia acum de servicii complete, aici fiind inclusa consultanta, montajul, intretinerea lor, dar si remedierea unor defectiuni majore ale acestora.

libris.ro

Poti avea nevoie de sistem de usi industriale in numeroase domenii ale afacerilor. Cei care au o afacere in domeniul distributiei de produse au nevoie de un sistem de usi industriale cu sistem de inchidere si deschidere complex si automatizat.

Poti avea nevoie de usi pentru domeniul retailului, in industria alimentara, domeniul auto si in multe alte sectoare de activitatea in care ai putea activa la un moment dat.

Usile pot fi facute si ele din mai multe tipuri de materiale. Ele pot avea si mai multe tipuri de deschidere, fie ca vorbim de o deschidere verticala, fie ca e vorba de una verticala. Usile trebuie sa respecte toate normele de siguranta necesare, sa fie rezistente si la incendii, dar si sa iti protejeze bunurile si afacerea in orice conditii ar exista.

Pentru anumite spatii ai nevoie de usi frigorifice care sa izoleze foarte bine totul din punct de vedere termic fata de mediul de afara, astfel incat siguranta produselor tale sa fie mereu respectata si asigurata, de fiecare data.

Usile de tip rulou sunt foarte apreciate de multi manageri de spatii industriale, din numeroase motive. Cu ajutorul lor te poti descurca in spatii inguste, ele fiind si destul de usor de inchis si deschis in numeroase spatii comerciale.

Materialul din care ele sunt facute poate fi si otelul, iar aceste usi sunt si termoizolante. Lamelele acestor usi pot fi facute incusiv din aluminiu, calitatea lor fiind una deosebita. Ele pot avea si usa pietonala alaturata, ea asigurand accesul pietonal in siguranta, fara a expune oamenii unor riscuri.

Alte usi au panou rigid, acestea asigurand accesul pietonal cu reducerea golului util de usa industriala. Poti opta si pentru motoare tubulare, in conditiile in care exista deschideri mici si traficul este redus.

In cazul unui trafic industrial se recomanda motoreductoarele directe sau unele cu transmisii cu lant, eficienta lor fiind mai mare in astfel de conditii datorita motoreductoarelor. In alte cazuri poti alege motoreductoare directe cu inverter. Ele sunt deosebit de utile in cazul deschiderilor rapide, cand accesul trebuie facut des si imediat, iar traficul este unul destul de intens. Din aceasta gama de usi poti alege, cu siguranta, modelul de care ai nevoie.

Share Button

Leave a Comment