De ce sa iti pui jaluzele?

De ce sa iti pui jaluzele?

libris.ro

Cu siguranta in momentul in care vrei sa iti inlocuiesti geamurile clasice din lemn de acasa, cu altele noi, in primul rand te gandesti la cat de bine ar fi daca ai alege geamuri si usi termopane pentru casa ta.

Fara doar si poate vei face o alegere inspirata daca vei opta pentru astfel de usi si ferestre, pentru ca sunt de o calitate cu mult superioara acelora din lemn, si sunt fara doar si poate mult mai rezistente in timp.

Ei bine, pe langa faptul ca sunt mai rezistente in timp, acestea vin in avantajul clientului si cu o buna izolare fonica, astfel ca in casa nu se vor mai auzi suntetele de afara. Un alt mare avantaj este faptul ca acestea au rolul de a oferi si o izolatie termica, astfel ca vei economisi bani cand iti vei plati factura la gaz, pentru ca nu se va mai pierde caldura din casa.

Un alt avantaj este faptul ca ofera un aspect estetic mult mai placut decat acele ferestre si usi care au tamplaria realizata din lemn, iar acesta este inca un motiv datorita caruia aleg oamenii aceste ferestre si usi termopane.

 

Ei bine, daca iti vei inlocui usile si ferestrele, nu ar fi rau sa te gandesti sa optezi si pentru rulouri exterioare, sau jaluzele, asa cum mai sunt cunoscute aceste rulouri.

 

Jaluzelele confectionate din aluminiu sunt prevazute cu lamele care sunt umplute cu spuma poliuretanica, iar din acest motiv ele ofera atat o buna izolatie fonica, dar si o buna izolatie termica.

 

Se pot gasi jaluzele prevazute cu iala sau cu sistem de autoblocare, ceea ce face ca accesul hotilor in incapere sa fie unul imposibil. Aceste jaluzele pot sa fie comandate la cerere, fie care se actioneaza de la telecomanda, fie manual.

 

Atunci cand vrei sa iti cumperi aceste rulouri exterioare, poti deasemenea sa alegi atat rulouri simple, cat si rulouri prevazute cu plase incorporate impotriva insectelor.

 

Fara doar si poate, daca tamplaria usilor si a ferestrelor tale este una din pvc, iar tu ai ales sa iti cumperi si jaluzele pentru ferestre, atunci cu siguranta caldura va sta in casa, si nu se va simti frig sau aer rece la ferestre sau la usa, precum in cazul tamplariei din lemn.

 

Chiar daca jaluzelele la inceput au fost aplicate doar pe ferestrele caselor, odata cu trecerea timpului, tot mai multe firme au ales sa isi puna astfel de rulouri, atat datorita faptului ca isi doresc sa economiseasca banii din costurile consumului, cat si datorita faptului ca jaluzelele ofera un rol antiefractie.

 

Trebuie sa stii faptul ca sunt o multime de firme pe piata care comercializeaza acest tip de accesorii pentru geamuri, insa tu poti sa iti alegi jaluzelele de unde vrei. Este recomandat sa cauti acea firma care iti ofera un raport calitate – pret excelent.

 

Este important de stiut faptul ca iti poti alege dupa bunul plac culoarea jaluzelelor, si ca nu esti obligat sa iti alegi o culoare anume, astfel ca alegerea iti va apartine in totalitate.

 

divisima.com

Daca nu vrei neaparat jaluzele din aluminiu, poti sa optezi pentru jaluzele din plastic sau jaluzele din lemn.

Share Button

Leave a Comment