De ce sa imi duc telefonul la service?

De ce sa imi duc telefonul la service?

De ce sa imi duc telefonul la service?

Cu siguranta, odata si odata am trecut fiecare prin nefericitul moment in care ni s-a stricat telefonul si am fost nevoiti sa il ducem la reparat.

Ei bine, pentru cei care isi permit cele mai scumpe telefoane, si chiar sa le inlocuiasca destul de des, nu ar fi o problema faptul ca li se defecteaza telefonul, insa in cazul persoanelor care au facut economii pentru achizitionarea unui telefon mobil inteligent, defectarea telefonului ar fi un cosmar.

Fiecare isi doreste sa isi cumpere cele mai noi si cele mai performante telefoane aparute pe piata, si cand zic cele mai noi telefoane si cele mai performante, cu siguranta ma refer ori la un model de telefon Samsung, ori la un model de iPhone pentru ca stim cu totii ca lupta pentru suprematie in ceea ce priveste productia vanzarea de telefoane se da intre Samsung si Apple.

divisima.com

Foarte multa lume alege sa isi cumpere un telefon produs de unul din acesti giganti tocmai datorita calitatii si performantelor telefoanelor respective, insa nu putine au fost cazurile in care aceste telefoane s-au defectat.

Chiar daca sunt telefoane produse de cele mai tari branduri de pe piata, si ele se pot defecta in cazul in care nu sunt ingrijite, sau de ce nu, pot sa intampine probleme de soft de exemplu.

Ei bine, in acest caz cu siguranta vrem sa ne putem bucura din nou de telefon astfel ca ne gandim rapid sa gasim o solutie pentru reparatia acestuia. Deoarece sunt si cele mai scumpe telefoane de pe piata, si preturile pieselor componente sunt destul de ridicate, astfel ca multa lume isi doreste sa isi poata repara telefonul pe baza certificatului de garantie.

Sunt multe cazuri in care telefonul nu este reparat deoarece el a suferit socuri mecanice datorita unor cazaturi, iar odata ajuns la service, acest lucru a fost depistat, astfel ca utilizatorul telefonului fie accepta reparatia dispozitivului contra cost fie isi cauta un service unde sa isi repare telefonul.

libris.ro

In cazul in care nu iti doresti sa ti se repare acolo telefonul, cea mai buna solutie pentru tine ar fi sa cauti cat mai rapid un service specializat in reparatii Samsung datorita faptului ca acolo angajatii  sunt experti in ceea ce priveste reparatiile acestui tip de telefoane.

In mod evident un angajat de la un service gsm Samsung, iti poate repara orice model de telefon Samsung, de la primele modele aparute pe piata si pana la ultimul model aparut.

Deoarece problemele care pot sa apara la un telefon sunt probleme de software sau probleme de hardware, la fel si in cazul telefoanelor produse de Samsung se pot efectua atat reparatii de hardware cat si reparatii de software.

Cele mai des intalnite probleme de hardware ar fi inlocuirea display-ului si a touchscreen-ului, inlocuirea carcasei etc, pe cand in ceea ce priveste partea de software amintim rescrierea sau reinstalarea sistemului de operare, stergerea sau instalarea de aplicatii etc.

De asemenea putem apela la un astfel de service si daca vrem sa ne decodam telefonul sau sa il echipam cu diferite accesorii originale.

Share Button

Leave a Comment