De ce este util un service GSM?

De ce este util un service GSM?

De ce este util un service GSM?

In prezent avem nevoie de telefoane ca de aer. Ne verificam mailurile de pe telefon, dam mesaje, vorbim cu rudele indepartate sau apropiate, cu cei situati la distante mari de noi, cu prietenii, cu partenerii, cu colaboratorii, stam pe mai multe chaturi in acelasi timp, facem poze, salvam si stocam informatii iar cand acesta se strica alergam intr-un suflet intr-un service GSM si intram in depresie cand ni se spune ca reparatia ar putea sa dureze mai mult decat ne-am putea dori, iar daca si costurile sunt mari atunci intram in panica si cautam solutii rapide pentru a avea din nou un dispozitiv indispensabil cum este telefonul.

In momentul de fata telefonul serveste pe post de mai multe lucruri in acelasi timp. Este agenda in momentul in care ne notam lucrurile importante si datele de nastere in el.

Este agenda de telefoane pentru ca ne stocheaza informatiile despre oamenii cu care vorbim, si anume numarul de telefon si alte date pe care le consideram importante cum ar fi data nasterii, adresa, adresa de mail si eventual chiar si o poza ca sa ne aducem mai repede aminte cine este persoana care ne suna. Telefonul functioneaza si pe post de casuta de mail.

divisima.com

Trimitem, citim si primim mailuri direct pe telefon. Uneori telefonul poate lua si locul calculatorului pentru ca ne apucam sa editam si sa scriem pe ele texte pentru diverse lucruri.

Folosim telefonul pe post de ceas desteptator in fiecare dimineata si setam uneori si alrame personalizate. Il utilizam uneori si pe post de cronometru cand facem sport si vrem sa stabilim anumiti timp de executie pentru anumite exercitii.

De asemenea poate merge si pe post de timer si va suna in momentul in care gatim pentru a nu uita sa luam vasul de pe foc. Ne arata kilometri parcursi la alergat.

Folosim mai multe chaturi in acelasi timp pentru a ramane conectati tot timpul si pentru a socializa.

libris.ro

Uneori telefonul se transforma si in aparat de fotografiat sau in camera de filmat si ne stocheaza toate imaginile.

Facem plati de pe telefon si citim ziarul de pe telefon. Persoanele care au timp au si un jurnal in telefon si tot felul de aplicatii speciale de editare foto si video pentru a posta imagini cat mai interesante pe retelele de socializare, evident tot de pe telefon.

Facem calcule pe telefon si vorbim cu prietenii chiar si video.

Iar cand timpul ne permite ne jucam pe telefon tot felul de joculete care sa ne relaxeze.

Pe telefon gasim diverse locatii pe harta si zone sau strazi pe care trebuie sa ajungem si poate functiona si pe post de GPS cand sunetem cu masina intr-un oras nou. Ne arata distanta dintre locul in care ne aflam si punctul in care vrem sa ajungem si uneori ne arata chiar si cel mai scurt drum.

Va dati seama de ce telefonul ne este indispensabil. Tocmai pentru ca facem totul cu ajutorul lui si de aceea ne asteptam ca atunci cand mergem intr-un service GSM sa fim intelesi si sa ni se acorde asistenta si ajutor cat mai rapid.

Share Button

Leave a Comment