Cum se optimizeaza un site?

Cum se optimizeaza un site?

Cum se optimizeaza un site?

Optimizare seo Cluj ne prezina pasii ce trebuie sa fie urmati pentru a ne optimiza un site web.

Este important ca pe un site sa avem si linkuri interne dar si linkuri externe. Acestea se numesc linkuri inbound sau linkuri outbound.

Este recomandat sa inserati cel putin doua linkuri spre alt continut din articol, dar si spre site-urile externe. Este bine ca toate aceste linkuri sa fie relevante si sa ii ajute pe utilizatori si sa nu fie efectiv trantite doar pentru ca asa trebuie.

libris.ro

La finalul articolelor va trebui sa puneti si taguri sau etichete. Aici puteti introduce expresii cat mai relevante din care sa se inteleaga pe scurt subiectele pe care un articol le va atinge. Aici puteti sa puneti si expresii din aceeasi familie de cuvinte si expresii vizate si singura conditie trebuie sa fi discutat in acel articol despre expresia respectiva. In cazul in care nu ati vorbit riscati o penalizare de la motorul de cautare.

Relevanta pe care o are continutul este foarte importanta in procesul de SEO. Cand spunem relevant facem referire mai intai la cititori. Daca nu aveti un continut cat mai relevant si de o calitate foarte buna degeaba indepliniti punctele de mai sus.

Aici se va trage linie. In cazul in care nu aveti articole bune puteti sa optimizati la nesfarsit si puteti incerca sa introduceti cate cuvinte vreti si sa respectati tot. practic ceea ce scrieti trebuie sa aiba impact indiferent ca este vorba despre o prezentare a produselor sau despre un articol resursa. Aici va aparea si prima problema pe care o au consultantii externi.

Acestia pot sa va ajute si cu punctele intre 1 si 10 dar cu acest punct este destul de greu ca o persoana aflata in exterior sa creeze continut bun si de calitate pentru publicul pe care il aveti. Noi am auzit si de plangeri in care oamenii au platit echipe de consultanti si rezultatele au fost nule.

Sunt multi care se plang de asta pana in momentul in care inteleg ce anume poate sa faca u consultant si ce nu. Nu este vina sa lipsa de relevanta a continutului pentru ca aici este sarcina voastra si a responsabilului de continut care se afla in companie. Sunt articole de impact care pot genera clineti dar cheia este relevanta.

Probabil sa sunteti interesati si sa aveti primele pozitii din Google. Probabil sa sunteti interesati si de optimizare SEO daca cititi acest articol dar va intereseaza nu numai optimizare seo la modul general ci vreti si o optimizare care sa va duca pe prima pagina din google si chiar si pe primele pozitii. A fi pe prima pagina nu este de ajuns uneori.

Utilizatorii care cauta pe goolge vor da click pe prima pozitie undeva sub 50 de procente, pe cea de a doua maxim 30 de procente si pe a treia maxim 20. Daca nu sunteti pe primele trei pozitii veti primi in jur de 10 procente de clickuri daca sunteti totusi pe prima pagina. Cei mai multi nu mai ajung si pe pagina doi.

divisima.com

Share Button

Leave a Comment