Cum sa ai un articol seo reusit si prietenos?

Cum sa ai un articol seo reusit si prietenos?

Cum sa ai un articol seo reusit si prietenos?

divisima.com

In momentul in care aud despre articole seo, foarte multi oameni se gandesc la faptul ca este extrem de dificil sa scrii astfel de articole, ba mai mult, ca trebuie sa fii vreun mare programator sau vreun geniu in IT.

Este adevarat si faptul ca nu este la indemana oricui sa scrie astfel de articole, insa asta nu inseamna ca un om normal de rand, care se stie exprima foarte bine, si care stie sa scrie corect gramatical, si stie sa respecte semnele de punctuatie, nu poate sa redacteze un articol seo.

Ei bine, tocmai aceasta este prima cerinta a redactarii articolelor seo, pentru ca daca te stii exprima, si mai esti prieten si cu gramatica limbii romane, si cu semnele de punctuatie, atunci in mod evident te vei descurca sa scrii asemenea articole, insa vei mai avea de urmat cativa pasi importanti.

libris.ro

In primul rand, inainte de a incepe sa scrii, trebuie sa te gandesti bine la tema pe care vrei sa o abordezi in articolul seo, si sa acumulezi cat mai multe informatii referitoare la acest aspect.

Cu cat vei aduna mai multe informatii despre tema respectiva, cu atat iti va fi mai usor sa compui un text, pe care mai apoi sa il publici, dup ace vei urma si alti pasi.

Odata ce ai trecut aceasta mica eapa, va trebui sa iti notezi structura articolului, respectiv introducerea, cuprinsul si conculiza.

Urmanad acesti pasi iti va fi mult mai simplu sa te descurci in redactarea articolului, insa va fi foarte bine sa utilizezi si paragrafele. Referitor la paragrafe, cam fiecare paragrapf al articolului va trebui sa contina o idee principala, care va trebui dezvoltata, dupa care se va incepe un alt paragraf.

Sa nu uiti sa folosesti heading-urile care au un rol foarte important pentru motoarele de cautare, datorita faptului ca ele au rolul de a structura intreaga pagina.

Tot in ceea ce priveste continutul articolului, ar fi bine sa folosesti cuvintele de legatura, pentru ca astfel cititorii vor scana mai atent textul si vor intelege mai rapid ideile principale.

Nu ar trebui sa uiti nici de cuvintele cheie, si de plasarea lor cat mai inteligenta in articol, pentru ca acestea au un rol esential. Nu va trebui ca densitatea lor sa depaseasca 1-3%, iar daca le vei pune in titlu, in introducere si in concluzie, vei avea sanse mari sa ai un articol foarte reusit.

Un alt pas important de care va trebui sa tii cont ar fi acela de a optimiza lungimea articolului, iar un articol ideal ar trebui sa contina aproximativ 500 de cuvinte.

Ei bine, un pas foarte important, de care vrei nu vrei, va trebui sa ti cont, este reprezentat de originalitatea textului. Cu siguranta nu trebuie ca textul sa fie copiat de pe un alt articol, pentru ca algoritmii Google vor depista rapid frauda.

Dupa ce vei efectua acesti pasi, iar articolul va fi gata redactat, nu ar strica sa lasi un cunoscut sa iti citeasca articolul, pentru ca poate va observa anumite greseli, pe care tu nu ai reusit sa le observi, iar astfel nu vei publica un articol ce contine greseli.

Share Button

Leave a Comment