Cum prelungesti viata bateriei unui telefon Samsung Galaxy S7?

Cum prelungesti viata bateriei unui telefon Samsung Galaxy S7?

divisima.com

In ciuda faptului ca de ceva timp au aparut pe piata cele mai noi terminale de la Samsung, si anume modelele Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus, se pare ca inca la mare cautare sunt si dispozitivele Samsung Galaxy S7.

Acest lucru nici nu este de mirare, tinand cont de toate specificatiile tehnice de care dispun aceste modele, de performantele pe care ele le pot avea, si de designul pur si simplu minunat al lor.

Ei bine, sunt insa si utilizatori de Samsung Galaxy S7 care sunt nemultumiti de faptul ca bateria terminalului lor nu rezista foarte mult timp incarcata, asa ca vor cauta cele mai bune solutii pentru a prelungi viata bateriei, astfel sa nu fie nevoiti sa cumpere o baterie noua dintr-un service gsm de reparatii Samsung.

Pentru a prelungi viata bateriei, utilizatorii ar trebui ca mai intai de toate sa dezactiveze aplicatie Briefing. De multe ori aceasta functie este utila, insa necesita destul de multa energie, asa ca va consuma destul de multa baterie. Vei putea de exemplu sa utilizezi functia similara Flipboard.

Un alt sfat util care te poate ajuta sa prelungesti viata bateriei pentru terminalul tau Samsung Galaxy S7 ar fi acela de a inchide toate aplicatiile neutilizate.

In mod evident, telefonul tau are multe aplicatii ce ruleaza in backround chiar si atunci cand tu nu le folosesti. Ar trebui sa le gasesti si sa le inchizi cat mai repede, pentru ca ele consuma foarte multa energie.

Un bun exemplu ar fi aplicatia Facebook, care consuma multa energie, asa ca de fiecare data cand nu vei folosi aplicatia, va trebui sa o inchizi.

libris.ro

Un alt sfat foarte bun de care cu siguranta va trebui sa tii cont, ar fi acela de a inchide comunicarea radio, pentru ca va consuma foarte multa energie. Foloseste aceasta functie numai atunci cand ai nevoie de ea, iar astfel vei economisi resurse importante de energie.

Foarte multi utilizatori isi lasa activat serviciul de localizare, fie cand sunt conectati la internet, fie si cand nu sunt conectati la internet. Ar fi bine sa iti dezactivezi aceasta functie, pentru ca in primul rand vei economisi energie, iar in al doilea rand, o vei face pentru siguranta ta, pentru ca nu are de ce sa stie cineva unde te afli tu.

Ar fi indicat deasemenea sa dezactivezi notificarile pentru fiecare aplicatie, si sa folosesti iarasi un wallpaper negru, iar astfel vei mai face economie in ceea ce priveste resursele de energie electrica consumata.

Un ultim sfat de care ar trebui sa tii cont, ar fi acela ca va trebui sa efectuezi un ciclu de incarcare al bateriei, indiferent ca discutam despre un model Samsung Galaxy S7, sau despre alt telefon cu sistemul de operare Android.

Se recomanda ca pentru o durata de viata prelungita a bateriei, sa se efectueze un ciclu de incarcare completa a bateriei, odata pe luna.

Asadar, acestea sunt doar cateva din trucurile utile, care te vor ajuta sa maresti durata de viata bateriei telefonului tau.

Share Button

Leave a Comment