Cum alegi un smartphone?

Cum alegi un smartphone?

Cum alegi un smartphone?

In zilele noastre, telefoanele mobile inteligente sunt dispozitivele cele mai cautate de pe piata, iar acest lucru este firesc, tinand cont de faptul ca un smartphone poate sa fie utilizat intr-o multime de scopuri.

Tocmai acesta este si motivul datorita caruia, fiecare dintre noi, in momentul in care vom fi in cautarea unui dispozitiv, ne vom orienta mai intai de toate spre dispozitivele care apartin celor mai importanti producatori de pe piata.

In acest caz, telefoanele celor de la Samsung si cele de la Apple vor fi cele mai cautate si cele mai apreciate de catre utilizatori, atat specificatiilor tehnice remarcabile de care dispun aceste terminale, dar si datorita faptului ca acesti producatori sunt la moda in ultimii ani.

libris.ro

Cei care isi doresc un dispozitiv foarte performant, la un pret mai atractiv decat terminalele celor doi producatori amintiti anterior, isi pot indrepta atentia spre modelele Sony.

Acestea sunt fara doar si poate cele mai renumite in ceea ce priveste camera foto, astfel ca daca optezi pentru un asemenea telefon, vei avea cele mai frumoase poze de pe retelele de socializare.

Ei bine, pe langa aceste aspecte, cu siguranta va trebui sa tii cont si de pretul telefoanelor. Cele care apartin producatorilor de top au preturi mari, insa specificatiile lor tehnice sunt impresionante.

Pe langa telefon, mai trebuie sa tii cont si de pretul accesoriilor, pentru ca vrand nevrand, va trebuie sa cumperi pentru dispozitivul tau accesorii de protectie.

Aici vorbim despre un geam din sticla protector pentru ecran, si despre o husa de protectie a smarphone-ului, care sunt ideale in cazul unui posibil impact.

Pe langa pretul accesoriilor, trebuie sa te interesezi si despre piese telefoane, pentru ca telefoanele din zilele noastre sunt foarte sensibile, si de multe ori ele se pot defecta.

Cand vorbim despre piese pentru smartphone, trebuie precizat faptul ca piesa cea mai cautata de pe piata este display-ul. Este adevarat faptul ca display-ul este o piesa extrem de sensibila, insa daca ar fi protejat de o husa si de un geam de protectie pentru ecran, nu s-ar sparge atat de usor.

O alta piesa la fel de cautata precum display-ul telefonului este touchscreen-ul, care in urma unui soc mecanic, se poate sparge la fel ca si display-ul.

Ei bine, atunci cand vorbim insa despre touchscreen, trebuie sa amintim faptul ca el se poate defecta si datorita unui grad foarte mare de uzura. Atunci cand folosesti telefonul pentru jocuri zi de zi, si cand il utilizezi intens zilnic, sunt sanse mari ca de la un timp, touchscreen-ul sa cedeze.

Chiar si butonul home, butonul de pornire – oprire al telefonului, sau chiar si butoanele de reglare a volumului pot sa se defecteze destul de des.

Din fericire, pretul acestora nu este mare, si reparatia de inlocuire a acestor butoane poate sa fie efectuata chiar si pe loc.

divisima.com

Ei bine, din ceea ce se poate observa, alegerea unui smartphone este mult mai dificila decat pare initial, iar tocmai din acest motiv, trebuie sa stii exact ce cauti, si spre ce modele se merita sa iti indrepti atentia.

 

Share Button

Leave a Comment