Cum aleg o companie buna de web design?

Cum aleg o companie buna de web design?

libris.ro

Cum aleg o companie buna de web design

Din moment ce vrei sa citesti acest articol, cel mai probabil vrei sa apelezi la o firma de web design, insa nu stii inca pe care sa o alegi. Ce-i drept, la ora actuala pe piata sunt o multime de astfel de firme, iar alegerea celei mai bune poate fi de multe ori o alegere dificila.

Avem astazi pentru tine o recomandare in aceasta pivinta. Daca vrei sa apelezi la o companie web design care isi face munca in mod responsabil si placut, intra pe www.itexclusiv.rosi vezi toate detaliile. In nici un caz nu te putem obliga sa apelezi la ei, insa, daca ai nevoie de un sfat in privinta firmei pe care sa o alegi, iti poate fi de folos.

Daca recomandarea noastra nu e pe placul tau, trebuie sa stii cum poti alege o firma de web design. Acesti pasi care urmeaza a fi amintiti te pot si convinge daca sa alegi sau nu sa apelezi la cei de la IT Exclusiv.

Verifica portofoliul companiei

O firma serioasa de web design cu siguranta va avea un portofoliu pe masura. Daca nu exista un astfel de portofoliu, in mod clar poate fi ceva de ascuns. Daca pe site-ul companiei exista un portofoliu, studiaza-l si vezi modul in care firma creaza site-urile. Iti vei da seama cu usurinta daca e sau nu ceea ce doresti tu.

Tine cont de aspectul site-ului

divisima.com

Modul in care e structurat si creat site-ul companiei la care apelezi poate spune multe. In mod categoric, orice astfel de companie va incerca sa-si creeze site-ul cat mai bine. Daca ceea ce vezi pe respectivul site e un dezastru, nu prea poti avea incredere pe mai departe.

Cauta parerile celor care au mai beneficiat de serviciile firmei la care vrei sa apelezi

Clientii sunt cei mai in masura sa vorbeasca obiectiv despre serviciile pe care le-au primit. Daca vor fi multumiti, vor avea doar cuvinte de lauda. Daca nu vor fi multumiti, cu siguranta vor incerca sa faca acest lucru cat mai cunoscut. O modalitate prin care poti contacta clientii este mail-ul. Intri in portofoliul de pe site-ul companiei, iti alegi de acolo un anumit site, sau mai multe si trimiti un mail pe adresa de la categoria contact. E foarte probabil sa gasesti oameni dispusi sa impartaseasca cu tine opiniile lor.

Contacteaza compania

Daca vrei sa fii sigur de alegerea ta e bine sa contactezi si compania pentru a discuta cu cei care urmeaza a se ocupa de site-ul tau. Astfel poti pune tot felul de intrebari, te poti lamuri in privinta multor aspecte si vezi cat de amabili sunt cei la care apelezi sa te ajute.

Tine cont de marimea echipei

Acest lucru poate fi important. De ce? Pentru ca te poti asigura de faptul ca proiectul tau va fi gata la timp, in cazul in care unul dintre angajati e bolnav sau are o problema grava pentru care nu poate veni la munca pentru o anumita perioada.

Tine cont de experienta

Experienta companiei la care apelezi este foarte importanta. In mod clar o companie cu 4-5 ani de experienta este mult mai credibila decat una cu mai putin de un an de experienta. Acum insa, nu spunem ca nu ar trebui sa le dam o sansa si celor incepatori, insa trebuie sa fii de doua ori mai atent cand alegi o firma deschisa nu de mult.

Gandeste bine toate aspectele si fa alegerea potrivita.

Share Button

Leave a Comment