Cele mai bune ciocane rotopercutoare

Cele mai bune ciocane rotopercutoare

libris.ro

Cu siguranta ai nevoie de ciocane rotopercutoare in momentul in care esti proprietarul unei firme de constructii, iar angajatii tai au nevoie de astfel de scule electrice profesionale pe care sa le foloseasca pe santier.

Poti sa ai nevoie de un ciocan rotopercutor chiar si in momentul in care nu esti angajat al vreounei firme de constructii, insa esti meserias in acest domeniu si lucrezi pe cont propriu.

Ei bine, indiferent de faptul ca esti meserias si lucrezi pe cont propriu, sau ca ai nevoie de ciocane rotopercutoare pe care sa le foloseasca angajatii firmei tale in momentul in care lucreaza, trebuie sa stii spre ce astfel de unelte se merita sa iti indrepti atentia.

divisima.com

Ai putea sa iti indrepti atentia de exemplu spre un ciocand rotopercutor Makita HR 1820, care la o prima impresie te va impresiona. Desi are o greutate destul de usoara, cantarind mai putin de doua kilograme, este o unealta foarte buna datorita performantelor sale.

O asemenea unealta este compacta si are o greutate relative mica, insa este o masinarie puternica si care poate sa fie folosita cu success pe santier. Daca stam sa discutam despre performantele acestei unelte, putem spune ca acest model dispune de un nivel relativ scazut de vibratii, din cauza pernei pneumatice de care dispune.

Unealta este prevazuta cu doua functii, si anume gaurire, sau gaurire cu percutie. Referitor la puterea motorului, aceasta este de doar 440 W, insa performantele masinii sunt impresionante pentru o asa putere.

Aceasta unealta vine dotata cu o portscula SDS – Plus, care este cel mai des intalnit mod de fixare in ceea ce priveste sculele de mici dimensiuni. Aceasta modalitate de fixare va garanta automat o transmisie ridicata a cuplului de la masina. Acest mode este protejat si impotriva prafului.

Pentru a avea o manevrabilitate cat mai bina a masinii, in pachetul de livrare vei primi si un maner care are o forma ergonomica si care este acoperit cu cauciuc, insa vei primi si valiza de transport si depozitare a uneltei.

Daca nu te incanta prea mult aceasta unealta, ai putea sa iti indrepti atentia spre un ciocan rotopercutor de la un alt brand cunoscut de pe piata, iar modelul Hitachi DH24PC3 poate sa reprezinte alegerea ideala pentru tine.

Acest ciocan rotopercutor are o forma dinamica, care a fost creata dupa principiul ergonomic, si ofera un foarte mare randament la gaurire si este foarte eficient datorita energiei mare de impact pe care o are.

Un asemenea ciocan rotopercutor este echipat cu un maner lateral dar si cu un limitator de adancime, iar unealta poate sa fie folosita pentru trei functii, si anume gaurire, daltuire si gaurire cu percutie, iar sarcinile vor fi indeplinite cu succes datorita puterii nominale de 800 W pe care o are aceasta scula electrica profesionala.

Ei bine, acestea sunt doar doua modele de ciocane rotopercutoare pe care le poti cumpara de la doua branduri de top de pe piata, insa cu siguranta ai posibilitatea de a gasi o multime de astfel de unelte, la un raport calitate – pret foarte bun.

Share Button

Leave a Comment