Ce faci daca telefonul nu ti se mai deschide?

Ce faci daca telefonul nu ti se mai deschide?

libris.ro

Chiar si cele mai scumpe si performante modele de telefoane mobile inteligente de pe piata pot sa intampine probleme in ceea ce priveste functionarea lor la capacitate maxima.

Indiferent de brandul producator, telefoanele pot sa se blocheze in timp ce este deschisa o anumita aplicatie, pot sa intampine probleme in ceea ce priveste functionarea sistemului de operare, se pot restarta singure, si pot sa aiba multe alte probleme.

In continuare vom vorbi despre telefoanele Sony Xperia, care si ele din pacate pot sa intampine anumite probleme, spre dezamagirea utilizatorilor.

divisima.com

In cazul in care telefonul nu ti se mai deschide, ar fi indicat sa efectuezi anumite actiuni, iar in cazul in care dispozitivul tot nu se va deschide, atunci trebuie sa il duci neaparat la un service gsm care se ocupa de reparatii Sony, pentru a remedia problema.

Deci daca telefonul nu are reactie atunci cand vrei sa il deschizi, trebuie sa actionezi astfel:

Asteapta pornirea telefonului. Apasa butonul de pornire, telefonul va vibra dupa care poti sa eliberezi tasta. Este posibil sa treaca mai mult de 10 secunde pana cand telefonul vibreaza.

Cu siguranta un motiv pentru care nu doar modelele Xperia nu pornesc, ci absolut orice telefon, este acela ca bateria este descarcata complet. Sunt cazuri in care telefonul este pus la incarcare iar pana la prima reactie a acestuia sa treaca mai bine de 30 de minute, iar pana atunci ecranul sa ramana negru, fara a indica faptul ca se incarca. Durata de incarcare a unei baterii poate sa tina pana la 4 ore, in functie de cat a fost bateria de descarcata.

In cazul in care telefonul este descarcat de tot, si il pui la incarcat dar nu indica faptul ca se incarca, lasa-l asa un timp, dupa care daca rezultatul este acelasi, ar fi bine sa incerci cu un alt incarcator, pentru ca este posibil ca tu sa astepti incarcarea dispozitivului iar incarcatorul sa fie defect.

Se poate verifica daca telefonul se incarca si prin intermediul unui cablu original USB pe care il poti conecta la portul USB al calculatorului. Daca in acest caz telefonul incepe sa se incarce, atunci cu siguranta problema este de la incarcator.

Daca telefonul are o cartela sim, ar trebui ca aceasta sa fie scoasa afara iar apoi sa se reporneasca telefonul, poate ca si din aceasta cauza telefonul sa nu functioneze corespunzator, in cazul in care cartela sim este defecta.

In cazul in care telefonul tau Xperia nu mai raspunde la comenzi este indicat sa il inchizi sau sa il repornesti. Poti sa stai linistit in privinta datelor pentru ca acestea nu se vor sterge in momentul repornirii.

Daca nici aceasta metoda nu iti ajuta telefonul sa se deschida si sa functioneze la parametri optimi, repeta procedura dupa 2-3 minute.

In nefericitul caz in care ai apelat la toate aceste metode iar telefonul tau tot nu functioneaza, atunci trebuie sa apelezi la un service gsm. Cu siguranta expertii de la service iti vor repara telefonul intr-un timp foarte scurt.

Share Button

Leave a Comment