Ce facem cu hainele de vara pe timpul iernii?

Ce facem cu hainele de vara pe timpul iernii?

Ce facem cu hainele de vara pe timpul iernii?

Indiferent ca discutam despre sezonul rece (toamna – iarna), sau despre sezonul cald (primavara – vara), an de an ne confruntam cu aceiasi dilemma: “oare unde as putea sa imi pun hainele de care momentan nu mai am nevoie?”.

Aceasta problema apare in fiecare casa, pentru ca oricat de mare ar fi garderoba, si oricat mult loc am avea in sifonier, parca tot avem mai multe haine decat ar trebui, si nu avem unde sa le mai depozitam.

Si cum aceste haine inca ni se potrivesc perfect, si sunt intr-o stare foarte buna, nu sunt deteriorate, atunci parca nu ne prea convine sa le aruncam sau sa le dam altora, asa ca va trebui sa gasim o solutie de depozitare.

Tocmai de aceea, ar fi cazul sa incepem sa maximizam spatiul de depozitare, pentru ca in acest fel ne vom asigura de faptul ca nu vom mai avea dureri de cap in ceea ce priveste aruncarea unor articole vestimentare, pe care le vom putea purta candva, la un anumit eveniment.

Tocmai de aceea, un sfat bun ar fi acela de a incorpora locul de stocare in mobile. Cu siguranta fiecare pat are sertare de depozitare, asa ca si acolo se pot pune fara probleme articolele de vestimentatie, pana la sfarsitul sezonului, iar apoi, se pot lua hainele de sezon, iar cele care au fost purtate in sezonul recent incheiat, se pot pune in acele sertare.

Cu siguranta vei putea sa gasesti si sa cumperi mai multe cutii depozitare plastic, iar acestea ar reprezenta deasemenea solutia ideala pentru depozitarea hainelor.

Cutiile din plastic pot sa fie de dimensiuni mai mari sau mai mici, pentru ca in aceste cutii se pot depozita tot felul de obiecte. De exemplu, pentru depozitarea tricourilor, sau a maieurilor, ai putea sa iti alegi cutii de plastic de mici dimensiuni.

divisima.com

In ceea ce priveste articolele de vestimentatie pentru sezonul rece, atunci cu siguranta pentru o geaca mai grosuta, sau pentru pulovere, vei avea nevoie de cutii de plastic mai mari, pentru ca acele articole vestimentare vor ocupa destul de mult spatiu.

Ei bine, aceste cutii ideale pentru depozitarea hainelor, le vei putea tine intr-o incapere anexa a locuintei, iar astfel vei avea oricand acces la articolele vestimentare respective.

In cazul in care pleci destul de des in calatorii, cu siguranta ai acasa si una sau mai multe valize pentru calatorii, iar atunci, decat sa tii goale aceste obiecte, ar fi indicat sa le umpli cu hainele pe care nu le folosesti momentan, si sa le tii pe balcon, sau intr-o alta incapere, pentru ca asa vei economisi si spatiu, dar vei avea si loc de depozitare pentru haine.

libris.ro

Tot pentru a economisi si foarte mult spatiu, si pentru a avea unde sa depozitezi hainele, ai putea opta si pentru unul sau mai multi saci vidati pentru haine. Acestia sunt si usor de transportat, si extrem de utili, asa ca este neaparat sa iti cumperi unul sau mai multi saci, pentru a depozita hainele de care nu ai nevoie monentan.

Share Button

Leave a Comment