Alegeti cel mai bun epilator IPL pentru acasa

Alegeti cel mai bun epilator IPL pentru acasa

Exista multe persoane care nu stiu care este diferenta dintre epilarea cu laser si epilarea IPL. Exista o confuzie des intalnita intre cele doua tehnologii de indepartare a parului de pe piele.

Nu invinuim pe nimeni, mai ales daca ne gandim ca exista o abundenta coplesitoare de optiuni in ceea ce priveste aparatele de epilare disponibile pe piata. Dar pentru a fi mai bine informati si pentru a alege cel mai bun epilator pentru dumneavoastra, este bine sa stiti care este diferenta dintre un epilator cu laser si unul IPL.

IPL este prescurtarea de la lumina intens pulsata.

– Epilarea IPL foloseste mai multe lungimi de unda cu dispersie larga intensa, in timp ce epilarea cu lasr emite doar o lumina laser concentrata, precisa si optimizata.
– Avand in vedere ca laserul are o lungime de unda mai precisa, rezultatele dorite se obtin dupa mai multe tratamente generale. Dar epilarea IPL pare sa fie mai eficienta si de durata. De fapt, dupa minim 6 sesiuni de folosire a epilatorului IPL veti oberva ca parul nedorit nu mai creste. Asta pentru ca tehnologia IPL actioneaza direct la radacina parului, nepermitand firelor sa devina din ce in ce mai groase.

Exista si asemanari intre epilarea cu laser si epilarea IPL. De exemplu, in ambele situatii nu exista contact direct cu pielea, ceea ce inseamna ca ambele sunt metode igienice de indepartare a parului si ca ambele distrug foliculii de par in fazele lor active (prin urmare, nu vor creste din nou daca sunt distrusi in aceasta faza a ciclului de dezvoltare). Ambele metode duc la o reducere semnificativa a cresterii firelor de par, dupa 6- 8 sesiuni.

Sistemul de epilare IPL prezinta o serie de avantaje si in prezent se numara printre cele mai populare metode.

Ce presupune tehnologia cu epilatorul IPL?

libris.ro

IPL este o lumina pulsata intensa care este utilizata pentru a reduce sau elimina complet cresterea firului de par pe perioade lungi de timp. Sunt necesare mai multe sesiuni de epilare pana sa se ajunga la rezultatele dorite, deoarece lumina trebuie directionata catre par in faza de crestere activa. Procesul este complet nedureros si nu provoaca iritatii. Pielea ramane neteda si matasoasa.

Epilatorul IPL nu intra in contact cu pielea. Din acest motiv, nu exista risc de infectare. O sesiune de epilare dureaza cam jumatate de ora. Fotoepilarea poate fi efectuata pe orice parte a corpului. Riscul de a aparitie a firelor de par care cresc sub piele este zero. In plus, fotoepilarea face ca pielea sa produca elastina si colagen, pentru ca in final sa para mai tanara si mai ferma.

Pana de curand epilarea IPL era disponibila doar in cadrul saloanelor de frumusete sau in clinicile de specialitate, dar mai nou in magazine exista epilatoare IPL foarte bune pe care le puteti achizitiona si pe care le puteti folosi cu succes acasa.

Cum functioneaza cel mai bun epilator IPL?

Un epilator foto emite pulsuri termice si luminoase ce afecteaza parul de pe corp. Dispozitivul emite lumina care este absorbita de par si transformata in caldura. Aceasta energie termina distruge foliculul de par si blocheaza cresterea ulterioara a parului, determinand caderea sa. Sistemul de indepartare a parul cu ajutorul unui Epilator IPL nu afecteaza vederea.

Este important de remarcat faptul ca epilarea IPL este eficienta numai pentru parul inchis la culoare – nu este eficient pentru persoanele cu parul blond sau alb.

divisima.com

In magazinele de specialitate exista o multime de optiuni de epilatoare IPL. Alegeti cel mai bun epilator IPL in functie de putere, caracteristici, functii, accesorii suplimentare incluse si brand pentru a obtine rapid si eficient rezultatele dorite in materie de estetica faciala si corporala.

Share Button

Leave a Comment